Experts en energia solar

Ecosolar

La tecnologia solar està en constant evolució. El canvi climàtic és una realitat, i a Ecosolar apostem per la revolució energètica solar per fer un planeta més sostenible oferint als nostres clients una energia alternativa neta i més econòmica.

A Ecosolar tenim solucions solars d'excel·lent qualitat adaptades a cada situació i posem tots els nostres esforços perquè els nostres clients facin el canvi a l'energia solar fotovoltaica fàcilment i sense preocupacions.

 

SISTEMES ÒPTIMS I D'ALT RENDIMENT

Amb els nostres productes oferim solucions per a totes les aplicacions possibles de l'energia solar.

 

PRODUCTES DE QUALITAT PREMIUM AMB 20 ANYS DE GARANTIA

Treballem estretament amb les millors marques per estar a l'avantguarda dins el mercat de l'energia solar fotovoltaica amb productes d'alta qualitat i bon rendiment.

 

ENERGIA SOLAR

L'energia solar és una energia renovable, obtinguda a partir de l'aprofitament de la radiació electromagnètica del sol. La calor i la llum del sol pot aprofitar-se per mitjà de diversos captadors com a cèl·lules fotovoltaiques, heliòstats o col·lectors tèrmics, podent transformar-se en energia elèctrica o tèrmica. Descobreixi aquí tots els beneficis de l'energia solar.

 

TIPUS D'ENERGIA SOLAR

  • Fotovoltaica: consisteix a produir energia elèctrica a partir dels rajos del sol, mitjançant les cèl·lules fotovoltaiques que formen els mòduls solars.
  • Tèrmica: consisteix en aprofitar la llum del sol per escalfar aigua i aprofitar-la, ja sigui per a aigua calenta sanitària, calefacció o per a qualsevol procés amb necessitats d'elevar la temperatura de l'aigua.
Comandes telefòniques
647 584 110
Projectes
a mida
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
certificats