Beneficis de l'energia solar

SOSTENIBLE AMB EL MEDI AMBIENT

L'energia solar contribueix a assegurar un proveïment energètic just, d'origen natural i net a nivell mundial. L'energia fotovoltaica constitueix la base per a un desenvolupament sostenible i econòmicament just alhora que protegeixes el teu entorn. Nosaltres, com a empresa, ens sentim responsables des de sempre que això es compleixi.

 

INDEPENDÈNCIA ENERGÈTICA

T'aporta una font d'energia il·limitada i fiable. Controles els teus costos d'energia i en ser sistemes totalment independents, es poden instal·lar en llocs remots.

 

ESTALVIES DINERS

L'energia és gratuïta després de la inversió inicial i la instal·lació s'amortitza ràpidament, en un període de… depenent del tipus de sistema fotovoltaic. Tota l'electricitat que es produeix a partir d'aquest període és gratis.

No precisa de cap subministrament exterior per al seu funcionament per la qual cosa els costos de manteniment i producció d'energia es redueixen pràcticament a zero.

 

SENSE SOROLL

L'energia solar es genera en silenci, sense cap tipus de soroll ni olor.

 

FÀCIL INSTAL·LACIÓ

El seu muntatge permet la seva instal·lació en gairebé qualsevol lloc, aprofitant espais sense ús definit, tant en vertical com en horitzontal.

 

POC MANTENIMENT

 

GARANTIA

El cicle de vida d'un sistema fotovoltaic pot arribar als 40 anys, mentre que els seus components solen estar garantits fins a 25 anys.

 

ÉS EL FUTUR

L'energia solar fotovoltaica podrà subministrar electricitat a 2/3 de la població mundial en 2030. I segons un estudi publicat pel Consell Mundial d'Energia, l'any 2100 el 70% de l'energia consumida serà d'origen solar.

 

 

Comandes telefòniques
647 584 110
Projectes
a mida
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
certificats